Clearblue Zwangerschapstest


Clearblue zwangerschapstesten kun je tegenwoordig vrijwel overal kopen. Clearblue als merk is bij veel vrouwen bekend. Vroeger werden de testen in Europa (Ierland) gemaakt, tegenwoordig haalt Clearblue haar testen uit China.

Veel vrouwen zweren bij de Clearblue zwangerschapstest. Dit heeft waarschijnlijk alleen te maken met de bekendheid van het merk, minder met de kwaliteit.* De clearblue zwangerschapstest is er in een normale en digitale variant.

De digitale clearblue zwangerschapstest is er ook nog eens in 2 varianten. De normale digitale zwangerschapstest van clearblue laat je zien of je zwanger bent of niet, de clearblue zwangerschapstest met indicator geeft een indicatie hoeveel weken je zwanger zou zijn.

Let op: dit heet niet voor niets een indicator. Het geeft je dus een indicatie (en niet zoals in de reclame van de clearblue digitale zwangerschapstest wordt gesuggereerd een duidelijk antwoord). Test je enkele dagen voor je volgende ongesteldheid, dan is de test maar net iets meer dan 50% betrouwbaar.

Wil je weten of je zwanger bent, dan zijn er meer dan voldoende andere alternatieven.

Wil je toch graag de clearblue zwangerschapstest kopen, dan kun je dit nu met korting doen.

* De normale zwangerschapstesten van clearblue zijn gebaseerd op een verouderd principe (latex). Dit verklaart de blauwe lijntjes op de test. Modernere en betere testen maken gebruik van een rood lijntje. Dit wordt gevorm door colloïdaal goud. De afleesbaarheid hiervan is vele malen beter.

Contact info:

Testjezelf.nu BV
Hekkehorst 3
7207 BS Zutphen
tel: 0575 574166
email: info @ testjezelf.nu

Copyright 2011 Clearblue Zwangerschapstest - Zwangerschap-Check | Bestel je Zwangerschapstesten eenvoudig online | Ook vroege digitale zwangerschapstest. All Rights Reserved.
Joomla theme by hostgator coupon